Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

'Alter Ego' zorgt voor duurzame inzetbaarheid

11 november 2013 - De afgelopen weken zocht Nationale-Nederlanden naar hét gezondste bedrijfsidee van Nederland. Er stroomde een flink aantal creatieve ideeën binnen vanuit het hele land. Anita van der Voort, werkzaam voor BarentsKrans, bedacht het idee ‘Alter Ego’. Met haar creatieve inzending wint het bedrijf 10.000 euro om het idee te realiseren.

De jury was unaniem: Anita van der Voort met het idee ‘Alter Ego’ is de winnaar van het gezondste bedrijfsidee 2013. Anita is werkzaam op de afdeling HR bij BarentsKrans advocaten en notarissen in Den Haag. Binnen BarentsKrans is al veel aandacht voor gezondheid. Zo kunnen medewerkers genieten van gratis vers fruit en gebruik maken van bedrijfsfietsen. Medewerker Anita van der Voort wil ook graag kijken naar de lange termijn en bedacht ‘Alter Ego’. Naast de dagelijkse werkzaamheden wordt er een aantal medewerkers opgeleid tot bijvoorbeeld voedingsdeskundige, personal trainer of stoelmasseur. Deze medewerkers hebben al een passie voor dit onderwerp en kunnen hun interesse uitdiepen door in opleiding te gaan en de nieuwe kennis te delen en te praktiseren met de andere medewerkers. Dus naast hun eigenlijke baan, worden ze ook expert om de duurzame inzetbaarheid van collega’s te bevorderen. Een win-win situatie.

Vakjury
Het gezondste bedrijfsidee is gekozen door een vakkundige jury:
- Petra van de Goorbergh, directeur van OVAL
- Peter Dona, adviseur en docent op het gebied van duurzame inzetbaarheid
- Annemiek Wortman, projectleider duurzame inzetbaarheid bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
- Fred Toussaint directeur Inkomen bij Nationale-Nederlanden

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.