Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
31 oktober 2013
 

Passie centraal in RTL7 tv-programma Ondernemen met Passie!

 
 

Zondag 3 november om 13.40 uur is de eerste aflevering van het nieuwe RTL7 tv-programma Ondernemen met Passie! (OMP!). Ondernemers uit verschillende branches vertellen hierin open en eerlijk over hun passie voor ondernemen.

De hoofdvraag is niet wat, maar WAAROM ze doen wat ze doen. Ondanks crisis en tegenslagen gaan ze altijd door, want ze geloven ergens in. Dat is passie! Motto van het tv-programma is: zonder passie gebeurt er niets.

Hans Biesheuvel
Ondernemen met Passie! is een positief tv-programma over de passie van ondernemers. Het wordt gemaakt door ondernemers voor ondernemers. Startende en ervaren ondernemers vertellen in OMP! enthousiast over hun passie. Zij worden geïnterviewd door onder andere Hans Biesheuvel, oud-voorzitter van MKB Nederland en sinds 1 september oprichter van ondernemersplatform Ondernemend Nederland (ONL). Hij bezoekt ondernemers in het hele land om met hen over hun passie te praten. Zo leren we de mens achter de ondernemer kennen.

Pitches
Naast interviews bevat elke aflevering pitches van ondernemers. Zij krijgen 1 minuut de tijd om enthousiast over hun passie te vertellen. Een vakjury, bestaande uit ondernemers, bepaalt in elke aflevering wie de meest passievolle ondernemer is. De kijkers kunnen ook meestemmen voor publieksprijs. De ondernemer met de meeste publieksstemmen na acht afleveringen wint de gouden Yellow Walnut publieksprijs.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken