Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Passie centraal in RTL7 tv-programma Ondernemen met Passie!

31 oktober 2013 - Zondag 3 november om 13.40 uur is de eerste aflevering van het nieuwe RTL7 tv-programma Ondernemen met Passie! (OMP!). Ondernemers uit verschillende branches vertellen hierin open en eerlijk over hun passie voor ondernemen.

De hoofdvraag is niet wat, maar WAAROM ze doen wat ze doen. Ondanks crisis en tegenslagen gaan ze altijd door, want ze geloven ergens in. Dat is passie! Motto van het tv-programma is: zonder passie gebeurt er niets.

Hans Biesheuvel
Ondernemen met Passie! is een positief tv-programma over de passie van ondernemers. Het wordt gemaakt door ondernemers voor ondernemers. Startende en ervaren ondernemers vertellen in OMP! enthousiast over hun passie. Zij worden geïnterviewd door onder andere Hans Biesheuvel, oud-voorzitter van MKB Nederland en sinds 1 september oprichter van ondernemersplatform Ondernemend Nederland (ONL). Hij bezoekt ondernemers in het hele land om met hen over hun passie te praten. Zo leren we de mens achter de ondernemer kennen.

Pitches
Naast interviews bevat elke aflevering pitches van ondernemers. Zij krijgen 1 minuut de tijd om enthousiast over hun passie te vertellen. Een vakjury, bestaande uit ondernemers, bepaalt in elke aflevering wie de meest passievolle ondernemer is. De kijkers kunnen ook meestemmen voor publieksprijs. De ondernemer met de meeste publieksstemmen na acht afleveringen wint de gouden Yellow Walnut publieksprijs.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.