Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
21 december 2010
 

MKB ziet steeds meer in online computing

 
 

Er is steeds meer behoefte aan flexibel werken, veilige opslag van data en het gemak van een externe ICT dienstverlener. Mede door de crisis is hier echter minder budget voor beschikbaar. MKB’ers zoeken dus ook naar een voordelige oplossing. Online computing bijvoorbeeld.Maar bij wie moet u zijn? Wellicht helpt de prijsuitreiking van WINMAG. WINMAG Pro reikt jaarlijks de MKB Best Choice Awards uit aan bedrijven die de beste ICT diensten en producten hebben in de categorieën Online computing, Software & Security, Desk, Mobiel werken, Unified en IT-Services.  UltimIT Office2Go won de WINMAG Pro MKB Best Choice Award. Office2Go biedt diensten en oplossingen op het gebied van ICT infrastructuren en online werken voor het MKB. 

Flexibel werken
Erwin Krijnen, directeur van UltimIT Office2Go: "Deze waardering betekent enorm veel voor ons. De behoefte aan flexibel werken in het MKB stijgt, nu blijkt dat Het Nieuwe Werken steeds meer voordelen oplevert. Een award van WinMagPro zien wij dan ook als een echte erkenning voor onze dienst."

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken