Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Samen aan de Top-weekend voor zelfstandig onderneemsters

17 december 2010 - "Nadenken over mijn bedrijfsdoelen voor 2011? Daar heb ik helemaal geen tijd voor! Dat ik het druk heb, is een goed teken, toch?" Maar doe je wel de dingen in je bedrijf die je in de droomfase voor ogen had? Doe je de dingen die goed voelen of pak je wat je pakken kunt? Gebruik je je eigen kracht wel voldoende?

Haar eigen zaak!, netwerk voor vrouwelijke zelfstandig onderneemsters, organiseert van 20 tot 23 januari 2011 een weekend in de Berghut in de Oostenrijk sneeuw om in alle rust én samen met andere onderneemsters uw bedrijfsdoelen te formuleren. Na dit Topweekend kunt u vanuit eigen kracht verder op de toppen van uw kunnen en hebt u er een mooi stel ambassadeurs bij.

Programma
Het Samen aan de Top-weekend is een initiatief van Haar eigen zaak! en de Berghut in Oostenrijk. Het programma is een mix van reflectie, intervisie, gezelligheid en sneeuwbeleving. Naast het formuleren van uw missie, visie, doelen, passie en concrete acties, gaat u sneeuwschoenwandelen bij maanlicht en met een glas glüwein nagenieten bij de houtkachel. En u kunt natuurlijk een dag skiën. U kunt zich aanmelden op Mindz.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.