Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 juli 2013
 

Tips om de warmte uit uw kantoor te verdrijven

 
 

Apparaten uitzetten, veel water drinken, een ventilator. Er zijn verschillende mogelijkheden om het hoofd te bieden aan een warme werkplek. Ook werkgevers kunnen een rol spelen door de werkplek koel te houden, waardoor ze ook direct op hun energiekosten kunnen besparen. 

Bijna de helft van de ondernemers in Nederland vindt het ’s zomers te warm in hun bedrijfspand. Ook zouden zij willen dat ze daar op een eenvoudige manier iets aan kunnen doen. Dat blijkt uit onderzoek van Essent onder meer dan 200 ondernemers. 

Tips om het klimaat te verbeteren
Wat kunnen ondernemers doen om het klimaat en daarmee het comfort in het gebouw simpel, zonder verbouwing, te verbeteren:
• Gebruik zoveel mogelijk energiezuinige lampen. Die geven minder warmte af. Dit zorgt voor dubbele energiewinst: de verlichting verbruikt minder energie, en de airco hoeft minder hard te draaien om het gebouw koel te houden.
• Houd ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en beperk temperatuurverschil tussen binnen en buiten bij voorkeur tot vijf  graden.
• Gebruik de relatief koele buitenlucht om 's nachts het pand te ventileren.
• Voorzie ramen van RaamIsolatie.

 
Doorsturen »  2 reacties »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Gerard  |   | 
29-07-2013
 | 
14:59 uur
Hoezo stichting open deur........
M+N projecten  |   | 
4-09-2017
 | 
10:07 uur
Denk ook aan goede zonwering voor kantoren.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Voeding voor de concentratie
B-vitamines (B1, B3, B6, B8, foliumzuur en B12) en vitamine C zijn goed voor de leerprestatie, de concentratie en spelen een rol bij het geheugen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Internetondernemers kunnen niet meer zonder goede hosting
Het belang van een goede hosting voor een internetondnemer
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken