Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Omzet freelancers zit in de lift

12 juli 2013 - Tentoo ziet in het tweede kwartaal van 2013 dat freelancers en flexwerkers een omzetstijging realiseren ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012. De omzet voor freelancers in de Randstad is gemiddeld 7,2 procent hoger.

Het onderzoek richt zich op freelancers uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Hilversum die aangesloten zijn bij Tentoo. Paul den Ronden, financieel directeur bij Tentoo, licht toe: "In onze kwartaalmonitor zien we dat de gemiddelde omzet per freelancer is gestegen en dat een positieve tendens is ingezet. De grootste omzetgroei is in Utrecht gerealiseerd. Daar steeg de gemiddelde omzet met achttien procent ten opzichte van het tweede kwartaal in 2012. Professionals hebben gemiddeld 4,1 procent meer uren gewerkt in het tweede kwartaal van 2013 ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.