Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Winnaar Ambition Challenge: Koning Pannenkoek

15 december 2010 - Het oprichten van restaurant Koning Pannenkoek is de winnende ambitie van de Unique Ambition Challenge. Deze ambitie is ingezonden door Gerben Broens. Met behulp van een coach en een bedrag tot 50.000 euro wordt zijn ambitie gerealiseerd.

Gerben verraste de jury met een goed doordacht plan voor dit restaurant. Zowel het productieproces en de marketingpropositie als de doelgroep heeft hij volgens de jury goed in kaart gebracht. Ook vanwege zijn intrinsieke motivatie voor deze uitdaging wist hij de jury ervan te overtuigen dat restaurant Koning Pannenkoek echt gerealiseerd gaat worden. 

Droom komt uit
"Ik ben dolblij met het winnen van de Ambition Challenge en kan niet wachten om van start te gaan met restaurant Koning Pannenkoek. Ik loop al een tijd met het idee rond om dit restaurant op te richten in Amsterdam vlakbij de Nieuwmarkt, maar dat valt zonder startkapitaal niet mee. Dankzij de Ambition Challenge wordt mijn droom eindelijk werkelijkheid," aldus Gerben Broens. 

Top drie
Hier kunt u meer lezen over de winnende ambitie. Ook de overige inzendingen zijn op deze site nog terug te vinden. De presentaties zijn gehouden door de top drie. Deze bestond, naast de winnaar, uit: Jules Sohier (coaching voor kankerpatiënten) en Allan Vos (kindermusical voor homoacceptatie).

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.