Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
24 juni 2013
 

Crisisproof: verhuur een werkplek!

 
 

Lege werkplekken zijn saai om tegen aan te kijken en bovendien kosten deze lege werkplekken geld. Gevulde werkplekken daarentegen leveren, als het goed is, juist geld op. Eén of een aantal werkplekken over? Of zelfs een heel gebouw?

Het verhuren van deze werkplekken kan voor u dus een ideale mogelijkheid zijn. Dat stelt Karin Top van Bedrijfspand.com.

Hoe verhuur ik mijn werkplek?
Een werkplek verhuren kan op verschillende manieren. Zo kunt u dit via een makelaar proberen, maar er is een makkelijkere en goedkopere oplossing. U kunt uw werkplek online aanbieden. Dit kan via sites als Marktplaats.nl of Bedrijfspand.com. Het contact met de potentieel geïnteresseerden heeft u zelf in de hand.

Aan wie verhuur ik mijn werkplek?
U kunt uw werkplekken verhuren aan bijvoorbeeld startende ondernemers of zelfstandige ondernemers. Dit kan in alle sectoren, van de creatieve sector tot de zakelijke sector. In elke denkbare sector zijn veel zelfstandige ondernemers aan het werk die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek.

Wat zijn de voordelen?
Het verhuren van werkplekken heeft voor u diverse voordelen. Ten eerste de kosten, een gevulde werkplek levert u geld op. Leegstand kost u alleen maar geld. Voor uw netwerk is het ook een perfecte mogelijkheid. Door uw werkplekken te verhuren ontmoet u nog meer  inspirerende, enthousiaste en gemotiveerde mensen met kennis van hun eigen business. Naast de verhuur kunnen er dus ook goede samenwerkingen uit ontstaan.

Voor de huurder
Voor een huurder is uw werkplek nog interessanter als u meer kunt bieden dan een werkplek alleen. Hierbij kunt u denken aan een motiverende en inspirerende omgeving. Het organiseren van trainingen, lezingen en bijvoorbeeld een wekelijkse netwerkborrel is voor huurders dus zeker interessant. Voor u zelf als verhuurder en uw eigen werknemers biedt dit natuurlijk ook mogelijkheden.

Proefperiode
Wild enthousiast of toch nog sceptisch? Laat eens wat mensen langskomen en biedt een goede match een proefperiode van bijvoorbeeld drie maanden aan.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Bas  |   | 
11-05-2018
 | 
12:37 uur
Handige oplossing om leegstand te voorkomen, daarnaast vergroot je netwerk voor je bedrijf aanzienlijk alleen maar voordelen.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Zo vind je een geschikt kantoor in Amsterdam
Het is niet altijd even simpel om een geschikt kantoor in Amsterdam te vinden. Je wilt natuurlijk een kantoorruimte die bij je bedrijf past en aan een aantal eisen voldoet.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Verschilt de iPhone 12 van zijn voorgangers?
Apple heeft haar nieuwe paradepaardje, de iPhone 12, gepresenteerd aan het grote publiek!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken