Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mega Tuinfeest verhuist naar Zwolle

14 december 2010 - Barmentloo Events organiseert 28 en 29 mei 2011 het Mega Tuinfeest. Dit familiefestival verhuist om reden van natuurwetgeving van landgoed De Haar in Gorssel naar de Koperen Hoogte in Zwolle.

Het Mega Tuinfeest stond gepland op Landgoed de Haar aan de Zutphenseweg in Gorssel, gemeente Lochem. Bij de lokale bevolking is dit landgoed beter bekend als het landgoed van ondernemer Hennie van der Most. Omdat in Gorssel bepaalde natuurwetgeving een rol speelt kan het festival in 2011 niet op de betreffende locatie plaatsvinden. Wel is het een optie het festival in 2012 op het voornoemde landgoed plaats te laten vinden. Hiertoe zal de organisatie in 2011 de benodigde onderzoeken laten uitvoeren. 

All inclusive
De organisatie is zeer content met de nieuwe locatie, te weten de Koperen Hoogte, gelegen nabij de A28, bij Zwolle. Hier kunnen de festiviteiten doorgang vinden en uitgebreid worden met wateractiviteiten op het meer. Zo worden er onder andere drakenbootraces georganiseerd. De watertoren zelf wordt ingezet voor spectaculaire activiteiten als abseilen. De golfbaan vormt een parkachtig decor. Op de zaterdag zijn bedrijven welkom om met hun medewerkers en diens gezinnen een personeelsdag te vieren. Hiervoor zijn all-inclusive gezinskaarten te koop voor 99,50 euro ex BTW.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.