Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
13 december 2010
 

Wientjes invloedrijkste persoon van Nederland

 
 

Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW is de meest invloedrijke Nederlander van 2010. Hij eindigde bovenaan de lijst van de 200 meest invloedrijke figuren van Nederland van de Volkskrant.

Wientjes verstootte SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan, die de afgelopen drie jaar op nummer één stond, van zijn positie.  Rinnooy Kan staat nu op de tweede positie. 

Overige invloedrijke personen
Bestuursvoorzitters Ad Scheepbouwer van KPN, Gerard Kleisterlee van Philips en Hans Wijers van Akzo Nobel maken de top vijf compleet. De hoogst genoteerde vrouw staat op de zevende plaats en is FNV-voorzitter Agnes Jongerius. De oudste persoon op de lijst is Frits Bolkestein (77), de jongste is Forum-voorzitter Sadik Harchaoui (37). Hoogste binnenkomer, op nummer 22, is Eberhard van der Laan, de nieuwe burgemeester van Amsterdam.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.
Lees verderMeer boeken