Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 april 2013
 

Nieuwverkoop bedrijfswagens daalt twintig procent

 
 

In het eerste kwartaal van 2013 zijn er in totaal 16.024 nieuwe bestelauto’s en 2.834 nieuwe vrachtwagens geregistreerd. Dat is een daling van respectievelijk 19,0 en 21,8 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2012.

Dit blijkt uit de definitieve cijfers van BOVAG, RAI Vereniging en RDC | Centraal Bureau Mobiliteit Statistiek. De verkoop van de schoonste EuroVI-trucks stijgt. 

Verkoopcijfers
In de maand maart werden er 5.118 nieuwe bestelwagens verkocht versus 6.114 in maart 2012, dat is een daling van 16,3 procent. Het aantal vrachtautoregistraties in maart kwam uit op 1.076, wat neer komt op een daling van 19,6 procent (1.338 stuks in maart 2012).

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken