Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Symposium 'Wat vrouwen willen'

9 december 2010 - Mannen en vrouwen delen dezelfde competenties (strategisch inzicht en leidinggevende capaciteiten), dezelfde motivatoren (geld verdienen en het hebben van een eigen bedrijf) en dezelfde achtergrond (opleidingsniveau en werkervaring).

Toch bestaat de zakentop nog steeds vooral uit mannen. Hoe kan dat? Ligt dit aan de mannen, de vrouwen, of aan allebei? Om erachter te komen hoe vrouwen hier tegenaan kijken en wat zij willen in de zakenwereld, organiseert RondomZakendoen samen met Fidder en Löhr op 16 december aanstaande in Deventer het middagsymposium ‘Wat vrouwen willen’. 

Keuzes, dilemma’s en uitdagingen
Bekende vrouwelijke ondernemers uit de regio spreken en discussiëren onder leiding van tv-presentatrice Froukje Jansen over hun werk en leven. Daarbij gaat het onvermijdelijk over hun keuzes, dilemma’s en uitdagingen. Voor de forumdiscussie geldt een heel belangrijke spelregel, speciaal ingevoerd voor dit symposium: vrouwen aan het woord, en mannen worden geacht hun mond te houden.
Voor het programma en om u aan te melden, klik hier.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.