Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 december 2010
 

Eindelijk opleidingsoverzicht voor MKB

 
 

Door het omvangrijke opleidingsaanbod op internet is het voor het MKB een onmogelijke opgave om de juiste opleidingen voor medewerkers te kiezen. 30 gerenommeerde opleidingsinstituten werken nu mee aan de lancering van een zoek- vergelijkings- en boekingssite voor opleidingen en trainingen.


Boekjetraining.nl signaleert bij het MKB problemen bij het vinden van de juiste opleiding en aanbieder. Marc Fiscalini, Managing Director Boekjetraining.nl: "De zoektocht naar een opleiding of training begint op internet. Al snel raakt men verstrikt in een onoverzichtelijk woud aan trainingen en opleidingen. Voor een opleiding coaching zijn op Google al meer dan 593.000 hits. Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina zoekresultaten. Het is echter maar zeer de vraag of daar de juiste opleiding bij zit. Ook vraagt men bij verschillende aanbieders catalogi op. Al deze brochures geven opleidingen anders weer, wat het lastig te vergelijken maakt." 

Overzicht
Boekjetraining.nl geeft eenduidig overzicht van opleidingen op verschillende thema’s als doelstelling, prijs en doelgroep. Bovendien kunnen MKB’ers inkoopvoordeel behalen en hebben ze beter overzicht op de gekozen opleidingen van medewerkers. Het inkoopvoordeel bestaat uit restitutie van een deel van de jaarlijkse opleidingsbestedingen op basis van het gerealiseerde volume.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken