Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Digitale vraagbaak over AOV voor ondernemers geopend

7 december 2010 - Ondernemers en zzp-ers die op zoek zijn naar onafhankelijke informatie over arbeidsongeschiktheids-verzekeringen kunnen vanaf nu de website verzekerenvoorzelfstandigen.nl raadplegen.

De website is een gezamenlijk initiatief van het Verbond van Verzekeraars, de Kamer van Koophandel, het Platform Zelfstandige Ondernemers en FNV Zelfstandigen. De site werd officieel geopend door Mei Li Vos, die als voormalig PvdA-kamerlid en een van oprichtsters van de vakbond AVV altijd heeft geijverd voor versterking van de positie van ZZP-ers. 

Antwoorden
De site biedt antwoord op vragen als: is het wel nodig om u te verzekeren, wat kost dat, waar moet u op letten, welke vorm past het best bij u en wat te doen bij wijziging van de situatie? 

Betere informatievoorziening
De Sociaal Economische Raad (SER) adviseerde onlangs de toegankelijkheid van AOV verder te verbeteren, onder meer door actievere informatievoorziening en ook via verruiming van het zogeheten vangnet voor ondernemers die om medische redenen niet regulier zijn te verzekeren. De aanbevelingen van de SER worden door de leden van het Verbond gevolgd, bleek vorige maand uit een peiling onder de leden van het Verbond. Via de lancering van de website wordt nu ook de informatievoorziening verbeterd.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.