Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 maart 2013
 

Slimme bedrijven strijden om de Dutch Business Intelligence Award 2013

 
 

Wie neemt goede beslissingen aan de lopende band? Wie heeft zijn informatiehuishouding zo goed op orde dat de concurrentie het nakijken heeft? Wie heeft een heel nieuw business model ontwikkeld rond data?

 De achtste editie van de verkiezing ‘Slimste organisatie van Nederland’ is van start gegaan. De jury roept alle slimme organisaties op om deel te nemen aan de IQ-test voor organisaties en zo mee te dingen naar de titel ‘Slimste organisatie van Nederland 2013’. De winnaar zal op 1 oktober 2013 de prestigieuze Dutch Business Intelligence Award in ontvangst mogen nemen. 

Tot 30 juni 2013 inschrijven

Organisaties kunnen zich tot en met 30 juni 2013 inschrijven op de website www.slimsteorganisatie.nl. Hierna zal een vakjury zich over de inschrijvingen buigen en een oordeel vellen over welke bedrijven doorgaan naar de volgende ronde. De vijf slimste kandidaten gaan kort erna op auditie bij de voltallige vakjury om hun case toe te lichten. De wedstrijd staat in het teken van ‘all-round vision, analytics, alignment & agility’, vier essentiële kenmerken van intelligente organisaties. Niet meer het handjevol managers mag sturen, maar iedereen die betrokken is. 

Winnaar 2012: Coolblue
Coolblue domineert met haar informatiestrategie, intelligente organisatiemodel en specialistische aanpak de markt voor consumentenelektronica in Nederland en België op het Internet. In twaalf jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van een omzet van nul naar 168 miljoen in 2012. Mede dankzij Business Intelligence zijn zij niet alleen in staat om het totale proces van werving tot bezoekers, verkoop en service beter te begrijpen en tegelijk te verbeteren, maar ook te innoveren en de business uit te breiden door goed te speuren naar gaten in de markt. "Apetrots ben ik dat we de prestigieuze Dutch Business Intelligence Award hebben gewonnen! Het is een zeer mooi resultaat van een (bijna) obsessieve drang voor een hoge klanttevredenheid gecombineerd met een naadloze IT integratie." Pieter Zwart – CEO Coolblue. 

Uitreiking en bekendmaking van de winnaar
De genomineerden zullen 1 oktober a.s. tijdens het Congres ‘Business Intelligence: 365 dagen slimme organisaties’ publiekelijk presenteren waarom hun organisatie de ‘Slimste organisatie van Nederland’ is. De vakjury zal op die dag de winnaar bekendmaken en de daaraan gekoppelde Dutch Business Intelligence Award 2013 uitreiken. Rens de Jong, presentator bij BNR Nieuwsradio, zal de dag voorzitten.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken