Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

BTW-verlaging goed nieuws

14 februari 2013 - De vereniging van zzp’ers, VZZP is blij met de heden aangekondigde BTW verlaging van 21 naar 6 procent. Die maatregel komt geen dag te vroeg, maar heel veel weken te laat, stelt de vereniging.

Het kan voor enige opleving zorgen in het aantal opdrachten dat zzp’ers in de bouw en aanverwante sectoren zo hard nodig hebben. De malaise in de bouw raakt veel zzp’ers hard. Hun omzetten lopen terug, bedrijven vallen om. Voor al die zelfstandige schilders, installateurs, timmerlieden en stukadoors klaart de lucht misschien wat op. Dat wordt overigens pas duidelijk als consumenten minder terughoudend worden in hun uitgaven.

Doorsturen  |  2  |  Nieuwsbrief

Reacties

Adriana van Schalken...

14-02-2013 16:10  |  

Dit is zeker goed nieuws. Ik hoop dat door deze btw verlaging de markt voor deze doelgroep weer zal opleven.

BonedogSaints

20-02-2013 11:08  |  

Onzin. Hier zie je het failliet van het westen, erg duidelijk.Beleid zonder visie. Het westen is kansloos met hun kortetermijn visie bestuurders waar iedere domme gans die hen toejuicht het failliet alleen maar meer benadrukt. In plaats van een kleine groep onder uit te laten gaan omdat ze niet met hun tijd zijn meegegaan, en internationaal uit gekotst worden( de bouw is voorloper als het gaat om discrimminatie).Wordt direct een heel land de dupe van waanzin en dommigheid en kortzichtheid.

De zesjes regeren en de en de 5jes juichen. Verstand zit niet bij de koopman en econoom.

Europa het bananen republiek continent. Gelukkig ben ik Asian(asia rules)en heb een speciale status in India. wij zitten niet te wachten op kolonialen. Kinderen kunnen nog zelf nadenken Volwassenengehindert door indroctinatie media en hypes zijn daarmee dommer dan kleuters geworden.

Het is wel leuk om te zien hoe het westen zich versneld de afgrond in drukt. En bestuurders en elite zich niet kunnen voorstellen dat met het huidige beleid, er wel eens een keer een opstand kan komen. ( ''bij ons gebeurt zo iets niet hoor'')

we weten dan wel van wie hun kop in de guillotine beland. Het ziet er naar uit dat dit wel de toekomst van Nederland is aangezien Nederlanders denken nog erg slim te zijn terwijl het een Hushlers volkje is dat internationaal als dom en nazi achtig bekend staat. En hun woord niet houden inconsequent zijn en hypocriet zo moet je Nederland en europa zien.

Zachte heelmeesters stinkende wonden. dat is Nederland en Europa en wij ASIA, EMEA mogen het opkopen en reoganiseren.

De aandeelhouders en CEO's bankiers bouwers brengen met hun korte termijn visie arbeidsbeloning al onder het bestaans niveau. En Europa doet daar nog een schepje boven op.

Daarnaast is de maatregel discrimminerend voor elke andere bedrijfstak die mede door die klote bouwers, bankiers en politici in de problemen zitten. Daar rept niemand over.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.