Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Scoor met referral sales

3 december 2010 - Referral sales kunnen u veel opleveren. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de leads die aangereikt worden door bestaande klanten in een deal uitmonden. Maar hoe zorgt u voor die felbegeerder referrals?

Besef in de eerste plaats dat uw klant u aanbeveelt op er zelf beter van te worden, evenals het aanbevolen bedrijf. Uw klant zet nogal wat op het spel om uw bedrijf bij een ander aan te bevelen. Het draait dan ook vooral om risico's en vertrouwen. Als u dit beseft, is de eerste stap gezet.

Vervolgstappen
De volgende stappen zijn 'Zet uw bedrijf in de steigers voor aanbevelingen', 'Verdien uw aanbevelingen', 'Zoek naar bevestiging', 'Vraag om een introductie' en tot slot 'Volg de lead op'. Dit laatste betekent dat u klant die de lead aangaf op de hoogte houdt van het verdere verloop. Houd tenslotte vooral de relatie met deze klant warm als dank voor de lead.


Bron: 6Minutes Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.