Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
7 februari 2013
 

Hightech hotels: techniek van morgen in de hotels van vandaag

 
 

Tablet-pc's, flatscreens, 3D-gameconsoles - moderne techniek staat op veel verlanglijstjes van hotelgasten. Waar iPad en co al deel uitmaken van de standaarduitrustig van veel hotels, gaan sommige nog een interessante stap verder.

Hotel.info presenteer hightechhotels voor nu al gebruikmaken van de techniek van morgen.
Irisscanner en iPhone als deuropener
In het hotel Blow Up Hall 50/50 in Poznan, Polen, maakt de gast zodra hij het hotel betreedt, deel uit van een video-installatie van de kunstenaar Rafael Lozano-Hemmer. Ook in andere opzichten is hier geen tekort aan hightech: conventionele sleutels en kamernummers zoekt u tevergeefs in Blow Up Hall. Elke gast krijgt een iPhone die als sleutel dient. 

Geheel op afstand bestuurde kamers

Het citizenM hotel Amsterdam City  biedt naast de gebruikelijke hightechgeneugten zoals snel WLAN en video-on-demand, ook op afstand bedienbare gordijnen, gekleurde ruimteverlichting en elektronische klimaatregeling. De besturing wordt geregeld via een zogenaamde MoodPad, die doet denken aan een futuristische boordcomputer. 

Oostzee-flair ontmoet multimedia
Het Nymphe Strandhotel & Apartments in Ostseebad Binz, Duitsland, biedt gasten behalve hightech-apparaten uit Cupertino in alle kamers WLAN en breedbandinternettoegang, tv, dvd, radio en een iPod-dockingstation. Het Nymphe Strandhotel & Apartments is het eerste Apple Multimedia Lifestyle-hotel in Duitsland dat aan zijn gasten in elke kamer een iMac ter beschikking stelt. 

Een uitgebreide infografic over het onderwerp vindt u hier.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken