Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Hightech hotels: techniek van morgen in de hotels van vandaag

7 februari 2013 - Tablet-pc's, flatscreens, 3D-gameconsoles - moderne techniek staat op veel verlanglijstjes van hotelgasten. Waar iPad en co al deel uitmaken van de standaarduitrustig van veel hotels, gaan sommige nog een interessante stap verder.

Hotel.info presenteer hightechhotels voor nu al gebruikmaken van de techniek van morgen.
Irisscanner en iPhone als deuropener
In het hotel Blow Up Hall 50/50 in Poznan, Polen, maakt de gast zodra hij het hotel betreedt, deel uit van een video-installatie van de kunstenaar Rafael Lozano-Hemmer. Ook in andere opzichten is hier geen tekort aan hightech: conventionele sleutels en kamernummers zoekt u tevergeefs in Blow Up Hall. Elke gast krijgt een iPhone die als sleutel dient. 

Geheel op afstand bestuurde kamers

Het citizenM hotel Amsterdam City  biedt naast de gebruikelijke hightechgeneugten zoals snel WLAN en video-on-demand, ook op afstand bedienbare gordijnen, gekleurde ruimteverlichting en elektronische klimaatregeling. De besturing wordt geregeld via een zogenaamde MoodPad, die doet denken aan een futuristische boordcomputer. 

Oostzee-flair ontmoet multimedia
Het Nymphe Strandhotel & Apartments in Ostseebad Binz, Duitsland, biedt gasten behalve hightech-apparaten uit Cupertino in alle kamers WLAN en breedbandinternettoegang, tv, dvd, radio en een iPod-dockingstation. Het Nymphe Strandhotel & Apartments is het eerste Apple Multimedia Lifestyle-hotel in Duitsland dat aan zijn gasten in elke kamer een iMac ter beschikking stelt. 

Een uitgebreide infografic over het onderwerp vindt u hier.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.