Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Wie worden de winnaars van de NLstreets Awards 2012?

29 januari 2013 - Ruim 30.000 mensen hebben de afgelopen weken al gestemd op hun favoriete winkel en winkelstraat. De verkiezing is ook dit jaar weer spannend en de huidige stand laat zien dat de strijd nog niet gestreden is.

Het ziet er naar uit dat de koplopers de Haarlemmerdijk & -straat (Amsterdam), de Kleine Kerkstraat (Leeuwarden) en de Raadhuistraat & Binnenweg (Heemstede) weer alles uit de kast halen om dit jaar de zeer begeerde titel Leukste winkelstraat van Nederland 2012 in de wacht te slepen. Ook om de titel Leukste Winkel van Nederland 2012 wordt hard gestreden. De twee koplopers van deze categorie Chocolaterie Van Dam (Heemstede) en Revert (Haarlem) zijn zeer aan elkaar gewaagd en lopen flink uit.
Tot 1 februari 10.00 uur kan er nog gestemd worden op de laatste vijf genomineerde winkels en winkelstraten van Nederland.

Genomineerde winkelstraten
- Beethovenstraat - Amsterdam
- Haarlemmerdijk & straat - Amsterdam
- Kleine Kerkstraat - Leeuwarden
- Raadhuistraat & Binnenweg - Heemstede
- Utrechtsestraat - Amsterdam 

Genomineerde winkels
- Caulils - Amsterdam
- Chocolaterie Van Dam - Heemstede
- 't Dierenparadijs - Zoetermeer
- inenom - Zoetermeer
- Revert - Haarlem

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.