Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Succesvolle ondernemers bundelen krachten tijdens crisis

28 januari 2013 - In tijden van economische crisis, consolidatie en dalende omzetten, is een groep professionals die in hun eigen vakgebied excelleren opgestaan en introduceren het nieuwe initiatief: ‘Inspiration Board’.

Juist in deze tijd moet er de moed zijn om anders te denken, anders te doen en anderen te helpen. Dit is de rotsvaste overtuiging van Inspiration Board. 

Inspiration Board

Inspiration Board bestaat uit 75 vermaarde vakmensen uit totaal verschillende disciplines. Bij elke case zetten acht van deze talenten zichzelf in om bedrijven en instellingen te helpen met hun moeilijke vraagstukken. Die groep - captains of industry, succesvolle ondernemers, kunstenaars, filosofen, economen, schrijvers, journalisten, techneuten etc. – kent de desbetreffende branche of klanten niet. Zij komen niet met lege handen, want ze brengen kennis, vaardigheden, creativiteit en visie mee. Zij trekken in één sessie het probleem volledig uit zijn context. Deze denkkracht geeft het nieuwe inzichten, waarmee de organisatie zelf verder kan. 

Mes snijdt aan drie kanten
Initiatiefnemer Jan-Willem Brüggenwirth, CEO 538Groep: "Als proef brainstormden we voor BV Nederland. Binnen vier uur hadden we een aantal lastige politieke problemen getackeld. Het resultaat hebben we als ongevraagd advies naar de regeringspartijen gestuurd, die een aantal ideeën daadwerkelijk oppakten. Dat is leuk. Ook leuk is dat het mes aan twee kanten snijdt, want de teamleden raken ook weer geïnspireerd door elkaar. En in ons geval snijdt het mes - voor zover dat mogelijk is - zelfs aan drie kanten, want we herinvesteren een aanzienlijk deel van onze inkomsten in jong en innoverend talent. Daar moeten we het in de toekomst tenslotte van hebben in de brand new world."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.