Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 januari 2013
 

Nieuw initiatief lost kantoorleegstand creatief op

 
 

Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect, allen Sdu-uitgaven, gaan in samenwerking met de vastgoedbeurs PROVADA beleggers met kanshebbend vastgoed in contact te brengen met creatieve partners. Doel is om leegstaand vastgoed op innovatieve wijze te transformeren in courant vastgoed.

Dit initiatief start onder de naam Transformatieplein in januari 2013. "Uit diverse leegstandsonderzoeken blijkt dat ruim vier miljoen vierkante meter van de kantoorleegstand als 'kanshebbend' kan worden gekenmerkt," aldus Marcel Jille, senior uitgever Vastgoedmarkt bij Sdu Uitgevers. 

Media-andacht
Partijen die aan het Transformatieplein 2013 kunnen deelnemen zijn beleggers, architecten-, ingenieur- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en financiers. Zij profiteren tijdens het gehele traject van media en PR-aandacht in Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt en tijdens PROVADA. 

Conceptpresentaties
Deelnemende projecten zijn vanaf eind januari online te volgen. Tijdens PROVADA 2013 - 4, 5 en 6 juni in de RAI in Amsterdam - presenteren de creatieve partners hun concepten en wordt de winnaar bekend gemaakt door de Adviesraad (bestaande uit onder andere de hoofdredacteuren van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect). De belegger gaat het winnende concept realiseren.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
ing.J.A.C.van der Laag  |   | 
11-01-2013
 | 
14:57 uur
Google ''Alexander Cubic'' en klik op ''Alexander Cubic on Behance'' vervolgens klik op : CubicHouse - Adhoc: in empty office buildings of Google: ''Alexander Cubic | Facebook''

semi permanente demontabele lightweight jongerenhuisvesting vanaf 250,- per maand.

In samenwerking met o.a. Arcadis

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken