Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 januari 2013
 

Nieuw initiatief lost kantoorleegstand creatief op

 
 

Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect, allen Sdu-uitgaven, gaan in samenwerking met de vastgoedbeurs PROVADA beleggers met kanshebbend vastgoed in contact te brengen met creatieve partners. Doel is om leegstaand vastgoed op innovatieve wijze te transformeren in courant vastgoed.

Dit initiatief start onder de naam Transformatieplein in januari 2013. "Uit diverse leegstandsonderzoeken blijkt dat ruim vier miljoen vierkante meter van de kantoorleegstand als 'kanshebbend' kan worden gekenmerkt," aldus Marcel Jille, senior uitgever Vastgoedmarkt bij Sdu Uitgevers. 

Media-andacht
Partijen die aan het Transformatieplein 2013 kunnen deelnemen zijn beleggers, architecten-, ingenieur- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en financiers. Zij profiteren tijdens het gehele traject van media en PR-aandacht in Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt en tijdens PROVADA. 

Conceptpresentaties
Deelnemende projecten zijn vanaf eind januari online te volgen. Tijdens PROVADA 2013 - 4, 5 en 6 juni in de RAI in Amsterdam - presenteren de creatieve partners hun concepten en wordt de winnaar bekend gemaakt door de Adviesraad (bestaande uit onder andere de hoofdredacteuren van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect). De belegger gaat het winnende concept realiseren.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
ing.J.A.C.van der Laag  |   | 
11-01-2013
 | 
14:57 uur
Google ''Alexander Cubic'' en klik op ''Alexander Cubic on Behance'' vervolgens klik op : CubicHouse - Adhoc: in empty office buildings of Google: ''Alexander Cubic | Facebook''

semi permanente demontabele lightweight jongerenhuisvesting vanaf 250,- per maand.

In samenwerking met o.a. Arcadis

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken