Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ideeën voor het organiseren van uw bedrijfsuitje

4 januari 2013 - Het organiseren van een bedrijfsuitje is een verstandige investering voor uw bedrijf want de werkhouding, de werksfeer en de inzet van uw medewerkers worden op een positieve manier beïnvloed.

 En dit ziet u weer terug in de bedrijfsresultaten, want medewerkers die het naar hun zin hebben op het werk, zullen zichzelf ook extra inzetten voor u en uw bedrijf. Maar wat is dan een leuk bedrijfsuitje? Hieronder een aantal uiteenlopende, populaire ideeën van Tom de Fauw die al vijftien jaar werkzaam is bij een touringcarbedrijf.

Survival

Bij een survival zult u denken dat het niet echt origineel is, maar het is wel erg goed voor de teamspirit en de samenwerking van uw medewerkers. Bij survival horen zowel sportieve activiteiten als denk- en behendigheidsspellen. Hierdoor is er voor ieder wat wils en leren ze hoogstwaarschijnlijk ook over hun grenzen te gaan. Spannend, maar krachtig. 

Een uniek GPS spel

In verschillende steden door het hele land is het mogelijk om GSP smartphone spellen te spelen. De meeste spellen hebben een politie en boef karakter waarin samenwerking, behendigheid en denkwerk centraal staan. Het leuke hiervan is dat u en uw medewerkers op deze manier ook de mooiste bezienswaardigheden van deze stad ervaren.

Een uitwaaiarrangement
Een bedrijfsuitje hoeft geen overvol programma te betekenen. U kunt ook kiezen voor een uitwaaiarrangement aan zee. Lekker een frisse neus halen, onthaasten en helemaal tot uzelf komen. En dat allemaal in de gezonde zeelucht. Het programma is zowel sportief als ontspannend.

Een themafeest
Het grote voordeel van een themafeest is dat de sfeer er bij de aankondiging al in zit. Iedereen gaat op zoek naar een geschikte outfit en helemaal wanneer er een prijs kan worden verdiend. Richt de rest van de dag, zoals de activiteiten, het eten en de muziek ook helemaal in volgens het thema. Succes gegarandeerd.

Een gezellige (winter)barbecue
Een bedrijfsuitje hoeft natuurlijk geen hele dag te duren. Het is ook erg gezellig om met uw complete team lekker te eten en te borrelen. Een barbecue is hiervoor een uitstekend idee, want de sfeer is losjes en ontspannen en iedereen vindt er wel iets naar zijn of haar gading. Dit kan alleen in de zomer? Nee hoor, een winterbarbecue is namelijk ook zeker mogelijk. Iedereen in winteroutfit, lekker knus met fleecedekens, warme chocolademelk en glühwein. 

Bus
Maak uw bedrijfsuitje helemaal compleet met het huren van een touringbus. Hierdoor kan iedereen gezellig een drankje doen, komt er niemand te laat en hebben ze de sfeer op de heenweg al te pakken. Samen uit, samen thuis.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.