Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
3 januari 2013
 

Leukste winkelstraten en winkels van Nederland 2012 zijn bekend

 
 

Nog vijf winkelstraten in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2012.

Ruim 11.000 mensen hebben de afgelopen weken gestemd op zijn of haar favoriete winkel(straat). Nu  zijn er nog vijf winkelstraten en winkels in de race voor de titel: 'Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2012'. 

Vijf genomineerde winkelstraten

Kleine Kerkstraat - Leeuwarden
Haarlemmerdijk & straat - Amsterdam
Raadhuistraat & Binnenweg - Heemstede
Beethovenstraat - Amsterdam
Utrechtsestraat - Amsterdam 

Vijf genomineerde winkels

Chocolaterie Van Dam - Heemstede
inenom - Zoetermeer
Revert - Haarlem
Caulils - Amsterdam
't Dierenparadijs - Zoetermeer 

De prijs van het winkelend publiek

De NLstreets Awards is de grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkel en winkelstraat van Nederland 2012 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. 

Winnaar NLstreets Awards 2011

Vorig jaar won Haarlemmerdijk/straat in Amsterdam de prijs na een spannende nek-aan-nekrace met de Haarlemse Gierstraat. De Haarlemmerdijk/straat versloeg de Gierstraat uiteindelijk met maar 57 stemmen meer. Best Kept Secret in de Gierstraat in Haarlem won de prijs voor leukste winkel van 2011. Wie gaan het dit jaar worden? 

Stemmen
Op 1 februari sluiten de stemboxen en worden de winnaars van de NLstreets Awards 2012 bekendgemaakt. Zij zullen later feestelijk gehuldigd worden. In de tussentijd kan iedereen zijn stem uitbrengen. Heeft u nog geen idee wat uw favoriete winkelstraat is, bezoek ze dan virtueel op onze website. Stemmen kan via www.nlstreets.nl
Op 1 februari 2013 om 10.00 worden de winnaars van de NLstreets Awards 2012 bekendgemaakt. 

Achtergrond
Terwijl mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit gaan de Nederlandse winkelstraten meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en u vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring.  NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Botticelli schoenen  |   | 
27-06-2013
 | 
13:32 uur
De nominaties zijn allemaal leuke winkelstraten. Veel mensen zijn er niet bekend mee. De massa trekt bijvoorbeeld in Amsterdam toch vaak naar de Kalverstraat. Best jammer voor de ondernemers in de kleinere(leukere) straatjes. Maar als de massa naar die winkelstraatjes zou trekken zou het denk ik wel minder gezellig worden!

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken