Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Compliment voor ondernemer met hart op goede plek

29 november 2010 - René Moerman heeft het Johan Stekelenburg Compliment 2010 gewonnen. Moerman is ondernemer in zonnepanelen, maar zet zich ook in voor de Starters Academie. Daar volgen mensen met een uitkering een opleiding tot internetondernemer.

De prijs, een bedrag van 15.000 euro en een kunstwerk, werd uitgereikt door Heleen Hoekstra, de weduwe van Johan Stekelenburg. De jury omschreef Moerman als: "een drukbezet ondernemer die zich belangeloos inzet om zijn talent door te geven aan anderen. Hij is meer dan een mentor, hij is inspirator, trainer en treedt buiten het reguliere 'eigen' werk." 

Jongeren
De Start Foundation steunt initiatieven om mensen met minder kansen ook aan het werk te krijgen. Het Compliment is een tweejaarlijkse prijs die dit jaar voor de derde keer wordt uitgereikt. In 2008 ging het Compliment naar een autobedrijf in Utrecht, in 2006 naar de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. In beide gevallen betrof het initiatieven om jongeren aan werk te helpen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.