Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Klimaatplein zoekt duurzame succesverhalen

26 november 2012 - Voor het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’ dat in april 2013 wordt gepubliceerd, is het Klimaatplein op zoek naar succesverhalen. Verhalen van organisaties en enthousiaste ondernemers die voor planeet en eigen portemonnee besparen op energie en/of duurzame energie opwekken.

Het gaat niet om de absolute omvang van de besparing, maar vooral om de impact (klein of groot) die gemaakt is. 

Succesverhalen

Het Klimaatplein is het enige CO2 reductieplatform voor het Nederlandse MKB. Het biedt een eenvoudig vijf stappenplan, een CO2 calculator en diverse andere praktijkgerichte adviezen om met energiebesparing aan de slag te gaan. "Soms kunnen de kleinste aanpassingen al een groot effect en financiële besparing opleveren," zegt Rob van der Rijt van het Klimaatplein. "Ondernemers hebben vaak geen idee hoeveel geld te verdienen valt met energiebesparing. We willen de succesverhalen verzamelen om anderen te inspireren." 

Presentatie

Alle duurzame succesverhalen worden verzameld en zullen ter inspiratie online gedeeld worden met andere organisaties. De beste inzenders krijgen van het Klimaatplein en partners MVO Nederland en uitgeverij Kluwer de ruimte om tijdens de boekpresentatie (12 april op het NS hoofdkantoor) hun besparingsverhaal te presenteren. 

Deel uw verhaal

Heeft u een eigen succesverhaal dat kans maakt opgenomen te worden in het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’? Deel dat dan! Kijk op de speciale actiepagina op het Klimaatplein of mail voor 10 februari 2013 naar info@klimaatplein.com

Voorwaarden voor deelname

Gebruik maximaal tien zinnen en noem specifieke en meetbare resultaten die behaald zijn. Uw voorbeeld wordt hoe dan ook geplaatst op de wedstrijdpagina en alle inzenders worden bovendien uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Per stap van het vijf stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen maken twee aangedragen voorbeelden kans opgenomen te worden in het boek.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.