Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

"Dirk Scheringa had meerdere minnaressen"

26 november 2010 - Dirk Scheringa, directeur van het gevallen DSB-imperium, had meerdere maitresses. Dat stelt journalist Firts Conijn die een boek schreef over de opkomst en ondergang van het financiële concern.

Dat meldt de website van het zakenblad Quote. Frits Conijn, journalist en columnist bij Het Financieele Dagblad, bevestigt het verhaal in een reactie aan Quote. 

Onsterfelijk
'Om zich onsterfelijk te maken begint Dirk Scheringa met de bouw van een museum en voetbalclub. Zijn DSB-bank werd hierbij louter ingezet als doel om dat te bereiken. En wat vrouwtjes buiten de deur konden hierbij natuurlijk niet ontbreken', schrijft Quote.

De vrouw van Scheringa, Baukje, zou volgens het zakenblad haar man de misstappen hebben vergeven. In 2000 zou Dirk voor een jaar op straat zijn gezet, maar daarna mocht hij weer terugkomen bij zijn echtgenote.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.