Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verkiezing Leukste Winkelstraat van Nederland weer van start

5 november 2012 - De verkiezing van de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, gaat weer van start. Op nlstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2012.

De stembussen zijn geopend tot eind januari 2013. Op 1 februari worden de winnaars bekendgemaakt. 

De prijs van het winkelend publiek

De NLstreets Awards is de grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkel en winkelstraat van Nederland 2012 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. 

Winnaar NLstreets Awards 2011

Vorig jaar won Haarlemmerdijk/straat in Amsterdam de zo begeerde prijs na een spannende nek-aan-nekrace met de Haarlemse Gierstraat. De Haarlemmerdijk/straat versloeg de Gierstraat uiteindelijk met maar 57 stemmen meer. Best Kept Secret in de Gierstraat in Haarlem won de prijs voor leukste winkel van 2011. Wie gaan het dit jaar worden? 

Achtergrond informatie

Terwijl mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit gaan de Nederlandse winkelstraten meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en je vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring! NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. 

Stemmen
Tot 2 januari 2013 kan er op alle genomineerde winkels en winkelstraten gestemd worden. Om 10.00 worden dan de laatste vijf genomineerden bekendgemaakt. Vervolgens zullen alle e-mailadressen weer worden vrijgegeven en kan er nogmaals een stem worden uitgebracht. Op 1 februari 2013 om 10.00 worden de winnaars van de NLstreets Awards 2012 bekendgemaakt.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.