Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Exact is 'ICT leverancier van het Jaar voor het MKB'

9 oktober 2012 - Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Computable Awards, is Exact onderscheiden met de award voor 'Beste ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB'. Het Exact Online-portfolio viel bij de jury in zeer goede aarde.

Bij de nominatie schreef de jury: "In 2011 heeft Exact Online een enorme stimulans gekregen. Het is een SaaS-product waarmee de ondernemer zijn administratieve werkzaamheden kan verrichten. Een intermediair kan meekijken en meehelpen. Het is een zakelijke dienstverlenings- en accountantsoplossing in de cloud met innovatieve technieken als bankintegratie, scan en herken en elektronisch factureren. Het Exact Online-product wordt doorontwikkeld met brancheoplossingen voor handel en professionele dienstverlening. Het heeft een hoog ambitieniveau om nu ook met oplossingen te komen voor bijvoorbeeld productiebedrijven."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.