Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 september 2012
 

Win een website

 
 

Gratis een gloednieuwe, professionele website voor uw bedrijf, stichting of vereniging?  Bij Yellow Lemon Tree kunnen ondernemers een website winnen ter waarde van 3.500 euro.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de actiesite met een uitleg waarom juist zij die website zouden moeten winnen. Aanmelden kan tot 7 oktober 2012, daarna presenteert Yellow Lemon Tree alle inzendingen op de actiesite. 

Stemmen

Wie uiteindelijk de op maat gemaakte website wint, wordt bepaald door stemmen van het publiek. Van 10 oktober tot en met 4 november kan op de inzendingen worden gestemd via Twitter, Facebook, Hyves, Google+ en LinkedIn. Yellow Lemon Tree maakt op 5 november bekend wie de meeste stemmen in de wacht heeft gesleept. De winnaar wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek zodat de bouw van de site direct kan beginnen. 

De prijs

De winnaar wordt uitgenodigd op ons kantoor in Amersfoort om de wensen voor de nieuwe website te bespreken. U krijgt een professionele website, op maat gemaakt en inclusief het gebruiksvriendelijke WordPress, waarmee u eenvoudig uw eigen site bewerkt. U krijgt persoonlijke begeleiding en support, en uiteraard wordt alles afgestemd op uw wensen en eisen. 

Spelregels

Deelname is alleen voor bedrijven, zzp'ers, stichtingen en verenigingen. Als de deelnemer maar een KvK-nummer heeft. Aanmeldingen na 7 oktober 2012 worden niet meer in behandeling genomen. De wedstrijd wordt gestart bij een minimum van vijf goedgekeurde inzendingen.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken