Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Win een website

19 september 2012 - Gratis een gloednieuwe, professionele website voor uw bedrijf, stichting of vereniging? Bij Yellow Lemon Tree kunnen ondernemers een website winnen ter waarde van 3.500 euro.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de actiesite met een uitleg waarom juist zij die website zouden moeten winnen. Aanmelden kan tot 7 oktober 2012, daarna presenteert Yellow Lemon Tree alle inzendingen op de actiesite. 

Stemmen

Wie uiteindelijk de op maat gemaakte website wint, wordt bepaald door stemmen van het publiek. Van 10 oktober tot en met 4 november kan op de inzendingen worden gestemd via Twitter, Facebook, Hyves, Google+ en LinkedIn. Yellow Lemon Tree maakt op 5 november bekend wie de meeste stemmen in de wacht heeft gesleept. De winnaar wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek zodat de bouw van de site direct kan beginnen. 

De prijs

De winnaar wordt uitgenodigd op ons kantoor in Amersfoort om de wensen voor de nieuwe website te bespreken. U krijgt een professionele website, op maat gemaakt en inclusief het gebruiksvriendelijke WordPress, waarmee u eenvoudig uw eigen site bewerkt. U krijgt persoonlijke begeleiding en support, en uiteraard wordt alles afgestemd op uw wensen en eisen. 

Spelregels

Deelname is alleen voor bedrijven, zzp'ers, stichtingen en verenigingen. Als de deelnemer maar een KvK-nummer heeft. Aanmeldingen na 7 oktober 2012 worden niet meer in behandeling genomen. De wedstrijd wordt gestart bij een minimum van vijf goedgekeurde inzendingen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.