Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
3 september 2012
 

Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012

 
 

Drie bed & breakfasts zijn genomineerd voor de titel van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. Het gaat om Résidence La Vie en Rose in Lottum, Bed & Breakfast Hamshorst in De Lutte en B&B Buinerstee in Buinerveen.

Stichting Bed & Breakfast Nederland maakt de winnaar bekend op dinsdag 25 september.
De drie kanshebbers behaalden dit jaar de meeste punten in de 5 tulpen-categorie, de hoogste kwaliteitsklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De B&B's bieden topkwaliteit op het gebied van faciliteiten, service, veiligheid en hygiëne. Bovendien scoren ze in de gastenreviews op www.bedandbreakfast.nl hoger dan een negen dankzij een uitmuntende gastvrijheid, inrichting en sfeer. 

Unieke beleving
Bij Résidence La Vie en Rose hebben gasten een luxe suite en een groot buitenterras met buitenzwembad tot hun beschikking. Bij B&B Buinerstee verblijven de gasten in een luxe appartement, met op het erf een buitenkeuken en een zwemvijver. De Hamshorst is een ecologisch ontworpen bed & breakfast met drie gastenkamers en een houtgestookte Finse buitensauna.

Goede prijskwaliteitverhouding
"Ieder bed & breakfast is uniek en dat maakt je verblijf een beleving op zich," verklaart Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. "Alle geclassificeerde B&B's zijn goed uitgerust voor de gast die waarde hecht aan luxe, comfort en persoonlijke aandacht. Bovendien is de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer goed, zoals de genomineerde accommodaties laten zien."

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken