Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 november 2010
 

Loek Hermans voorzitter Europese federatie MKB-organisaties

 
 

Loek Hermans, nu nog voorzitter van MKB-Nederland, is in Brussel gekozen tot voorzitter van UEAPME, de Europese federatie van MKB-organisaties. Hermans gaat zich in Brussel vooral focussen op de Small Business Act, het Europese programma om de groei en het concurrentievermogen van het MKB te vergroten.

UEAPME is de pan-Europese koepel van 85 MKB-organisaties in meer dan 30 landen en vertegenwoordigt zodoende meer dan twaalf miljoen kleine en middelgrote bedrijven. UEAPME vormt de spreekbuis van het MKB richting de Europese politieke instellingen en vertegenwoordigt samen met BusinessEurope de werkgevers in de Europese sociale dialoog. 

Speerpunten
Naast de focus op de Small Business Act zal Hermans zich tijdens zijn Europese voorzitterschap vooral gaan bezighouden met vermindering van de administratieve regeldruk, een betere deelname van het MKB in Europese innovatieprogramma’s en een interne markt met minder obstakels voor het kleinbedrijf.  Het UEAPME-voorzitterschap van Loek Hermans geldt voor een periode van twee jaar, met een mogelijke verlenging van nog eens twee jaar.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken