Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
30 augustus 2012
 

Btw-verhoging naar 21%: wat betekent dit voor u?

 
 

Het algemene btw-tarief wordt per 1 oktober 2012 verhoogd naar 21%. Dat lijkt een simpele aanpassing, maar in sommige situaties is overgangsrecht van toepassing en kan ná 30 september 2012 het 19%-tarief nog (deels) van toepassing zijn.

Ook langlopende overeenkomsten – zoals gas, water en elektriciteit – en ondeelbare of moeilijk splitsbare prestaties – bijvoorbeeld van uw advocaat of belastingadviseur – verdienen in dit verband extra aandacht. 

Whitepaper
Wat komt erbij kijken voor ondernemers en particulieren? Flynth heeft hiervoor alles op een rijtje gezet. De informatiefolder (white paper) is gratis aan te vragen of als pdf te downloaden van de website. In de white paper leest u alles over hoe u de btw-verhoging moet verwerken. Onder andere komt de specifieke overgangsregeling voor nieuwbouwwoningen aan bod. Flynth geeft in de white paper antwoord op veelgestelde vragen en antwoorden.  Hier kunt u de white paper direct downloaden.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken