Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Btw-verhoging naar 21%: wat betekent dit voor u?

30 augustus 2012 - Het algemene btw-tarief wordt per 1 oktober 2012 verhoogd naar 21%. Dat lijkt een simpele aanpassing, maar in sommige situaties is overgangsrecht van toepassing en kan ná 30 september 2012 het 19%-tarief nog (deels) van toepassing zijn.

Ook langlopende overeenkomsten – zoals gas, water en elektriciteit – en ondeelbare of moeilijk splitsbare prestaties – bijvoorbeeld van uw advocaat of belastingadviseur – verdienen in dit verband extra aandacht. 

Whitepaper
Wat komt erbij kijken voor ondernemers en particulieren? Flynth heeft hiervoor alles op een rijtje gezet. De informatiefolder (white paper) is gratis aan te vragen of als pdf te downloaden van de website. In de white paper leest u alles over hoe u de btw-verhoging moet verwerken. Onder andere komt de specifieke overgangsregeling voor nieuwbouwwoningen aan bod. Flynth geeft in de white paper antwoord op veelgestelde vragen en antwoorden.  Hier kunt u de white paper direct downloaden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.