Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
27 augustus 2012
 

Ondernemersstemwijzer in de lucht

 
 

Ondernemers kunnen vanaf vandaag hun politieke voorkeur testen op Ondernemersstem.nl. Aan de hand van vijftien stellingen over voor ondernemers relevante onderwerpen zoals Europa, belastingen en innovatie, kunnen zij de programma's van de politieke partijen vergelijken op 'ondernemersvriendelijkheid'.

Ondernemers wacht een spannende tijd. Welke kant gaat de economie op? Komt er een nieuw kabinet dat de kansen ziet en hiervoor gaat? Een kabinet dat niet alleen voor Nederland kiest, maar ook voor Europa waar ontzettend veel mogelijkheden voor export liggen? Dat alles op alles zet om het consumentenvertrouwen te herstellen? Dat oog heeft voor de noden van het bedrijfsleven - groot en klein? Op ondernemersstem.nl kunnen zij zelf uitzoeken welk partijprogramma de focus legt op ondernemerschap.

De stemwijzer is een initiatief van MKB-Nederland, LTO Nederland en VNO-NCW.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken