Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
18 november 2010
 

Verkoopsucces: Gratis kalasjnikov bij tweedehands truck

 
 

Nations Trucks, een autohandelaar in Sanford (VS), belooft in een opvallende reclamecampagne een gratis machinegeweer voor iedereen die een tweedehands lichte vrachtwagen koopt. De actie is een geweldig succes.

Volgens salesmanager Nick Ginetta gingen er meer dan dubbel zoveel wagens de deur uit sinds het aanbod vorige week bekendgemaakt werd. Bij elke truck hoort een gratis kalasjnikov, het bekende Sovjet-machinegeweer dat wereldwijd tot de populairste vuurwapens is gaan behoren. 

Wapenbezit
In de Verenigde Staten bestaat het grondwettelijke recht op wapenbezit. Het bedrijf wijst kritiek op de actie daarom van de hand.

Klik hier om de actie te zien op de website van Nations Trucks.


Bron: HLN.be
 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Used Trucks  |   | 
7-09-2019
 | 
22:18 uur
Die kalasjnikov krijg je er bij ons niet bij. Ook niet als het in Nederland toegestaan was en onze omzet verviervoudigde. :)

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken