Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
18 november 2010
 

Verkoopsucces: Gratis kalasjnikov bij tweedehands truck

 
 

Nations Trucks, een autohandelaar in Sanford (VS), belooft in een opvallende reclamecampagne een gratis machinegeweer voor iedereen die een tweedehands lichte vrachtwagen koopt. De actie is een geweldig succes.

Volgens salesmanager Nick Ginetta gingen er meer dan dubbel zoveel wagens de deur uit sinds het aanbod vorige week bekendgemaakt werd. Bij elke truck hoort een gratis kalasjnikov, het bekende Sovjet-machinegeweer dat wereldwijd tot de populairste vuurwapens is gaan behoren. 

Wapenbezit
In de Verenigde Staten bestaat het grondwettelijke recht op wapenbezit. Het bedrijf wijst kritiek op de actie daarom van de hand.

Klik hier om de actie te zien op de website van Nations Trucks.


Bron: HLN.be
 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Used Trucks  |   | 
7-09-2019
 | 
22:18 uur
Die kalasjnikov krijg je er bij ons niet bij. Ook niet als het in Nederland toegestaan was en onze omzet verviervoudigde. :)

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken