Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

KPN zoekt zakelijke tablet-testers

16 augustus 2012 - KPN is een zoektocht gestart naar in totaal 25 organisaties, die mee willen doen aan de ‘Tablet Pilots’. Samen met deze bedrijven gaat KPN gedurende twee maanden op zoek naar antwoorden op vragen rondom het specifiek zakelijke gebruik van tablets.

Belangrijke thema’s zoals veiligheid, productiviteit, integratie van de tablet in bedrijfssystemen en kosten komen aan bod.
Via artikelen, videorapportages en handige tips worden tijdens de Tablet Pilots van medio oktober tot medio december de ervaringen van de deelnemende bedrijven via een blog wekelijks gedeeld op KPN.com. Doel is om de meerwaarde van tablet computers voor Nederlandse ondernemingen en organisaties te vergroten, door praktische inzichten te delen alsmede inspirerende voorbeelden te geven. 

Praktische ondersteuning
Om de zakelijke meerwaarde van tablets in de praktijk te kunnen ervaren, ontvangen de deelnemende bedrijven praktische ondersteuning van KPN:
- Een gratis Samsung Tablet (ter waarde van 450 euro)
- Gratis vijf mobiele internet abonnementen
- Begeleiding door een team van KPN experts 

Aanmelden
Kleine tot middelgrote bedrijven (tot 50 medewerkers) kunnen zich tot en met 15 september online inschrijven. KPN selecteert daarna de 25 uiteindelijke deelnemende bedrijven. Bij de selectie zal KPN aandacht hebben voor een diverse mix van organisaties uit verschillende sectoren alsook voor organisaties met én zonder winstoogmerk.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.