Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Marie Claire beats the crisis

13 augustus 2012 - Tijdschrift Marie Claire reikt op maandag 10 september aanstaande voor de achtste keer de Starters Award uit aan een scherpzinnige vrouw die durft te ondernemen, zelfs in tijden van crisis.

De uitreiking vindt plaats in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en wordt gehost door Sebastiaan Labrie. Tijdens deze avond zullen onder zijn leiding een aantal inspirerende entrepreneurs discussiëren over ondernemen, onder wie sieradenontwerpster Bibi van der Velden en Skins Cosmetics-directeur Henny Kruger. Bovendien mag op deze avond ook een bekende Nederlandse vrouw een prijs voor haar bijzondere onderneming in ontvangst nemen, de Marie Claire Smart & Amazing Entrepreneur Award. Acteur en deejay Geza Weisz verzorgt op de avond de fashionable beats. 

Top drie
Uit alle ingezonden businessplannen heeft een gerenommeerde jury haar top drie gekozen. Ingrid Sloots, Milou Turpijn en Inge van Kessel strijden de komende maand om de Marie Claire Starters Award. De lezeres kiest de uiteindelijke winnaar, de entrepreneur met het meest smart & amazing businessplan. Zij wint onder andere een startkapitaal van 5.000 euro.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.