Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Onrust over mega-tuinfeest Van der Most

19 november 2010 - In het dorp Gorssel is een aantal inwoners bezorgd over een aangekondigd 'Mega Tuinfeest' op het door ondernemer Hennie van der Most bewoonde landgoed De Haar.

De Dorpsraad Gorssel heeft naar aanleiding daarvan vragen gesteld aan het gemeentebestuur.

Van der Most wil op 28 en 29 mei in de tuin bij zijn woning aan de Deventerweg een groot festijn laten houden, dat in eerste instantie is bedoeld voor bedrijven die hun personeel (of relaties) een dagje-uit willen aanbieden. 

Vergunning
Volgens een woordvoerster van de gemeente Lochem is voor het Mega Tuinfeest formeel nog geen vergunning aangevraagd. "Als dat wel gebeurt bekijkt het college of medewerking kan worden verleend. Zo ja, dan komt er eerst een ontwerp-vergunning. Daartegen kunnen gedurende zes weken zienswijzen worden ingediend."

Doorsturen  |  3  |  Nieuwsbrief

Reacties

Sabrina Barmentloo

24-11-2010 08:05  |  

Wanneer u dergelijke berichtgeving plaatst, wilt u dan zo vriendelijk zijn ook even de organisatie te raadplegen? Uw bericht bevat namelijk onjuistheden. De belangrijksten zijn wel dat het geen feest van de heer Van der Most is en dat het niet aan de Deventerweg plaatsvindt. Uiteraard zijn wij als organisatie bereid een toelichting te geven en u van de juiste feiten te voorzien. Vriendelijke groet, Sabrina Barmentloo

Louis van Overbeek

11-12-2010 13:07  |  

Joop

29-12-2010 16:58  |  

Graag verneem ik meer informatie van het betrokken organisatieburo en bij voorkeur uit monde van Sabrina Barmentloo. Dit om een goed oordeel te kunnen vormen over deze bericht weergave.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.