Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
17 november 2010
 

Evenementenbranche lijdt onder btw-verhoging

 
 

De btw-verhoging op podiumkunsten die er aan zit te komen, heeft zeer nadelige gevolgen voor de inkomsten van de commerciële evenementensector en daarmee dus ook voor de overheid.

Dat zegt onderzoeksbureau EIM na onderzoek onder leden van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM). 

Banen
Onder andere ID&T, Mojo Concerts en Rocket hebben meegedaan aan het onderzoek. Volgens EIM verdwijnen er tussen de 350 en 900 banen in de evenementensector. De plannen voor de btw-verhoging van 6 naar 19 procent voor de podiumkunsten stuiten op veel kritiek uit de sector. Er komen initiatieven uit veel hoeken om de plannen tegen te gaan. Onder andere de organisatie van het festival Lowlands startte een actie.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken