Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

'Ondernemer heeft het nu wel gehad met crisis'

24 juli 2012 - Een strategische visie is voor 75 procent van de Britse ondernemers de belangrijkste pijler voor een succesvol zakelijk beleid. Op de tweede plaats staat het opbouwen van een sterk team, gevolgd door een gerichte focus.

Dat blijkt uit een enquête van The Leadership Team onder 600 Britse bedrijfsleiders, zo meldt Express.be

Persoonlijk leven
De onderzoekers stellen verder vast dat 30 procent van de respondenten het in het huidig economisch klimaat niet aangenaam vindt om een bedrijf te leiden, terwijl 51 procent slechts matig tevreden is over de balans tussen werk en persoonlijk leven. Slechts twaalf procent maakt gewag van een uitstekende balans tussen de professionele activiteiten en het gezinsleven. Hier wordt aan toegevoegd dat 51 procent van de bedrijfsleiders meer dan 50 uur per week werkt en vier procent zelfs 80 uur. 

Groei
Ook bleek dat 23 procent van de bedrijfsleiders toegaf dat zijn onderneming het op dit ogenblik niet gemakkelijk heeft om het hoofd boven water te houden. 51 procent meldt echter een lichte groei, en 35 procent een goede groei. In twaalf procent van de ondernemingen gaat het uitstekend en wordt er een snelle groei gerealiseerd.


Bron: Express.be Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.