Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

'Nederland is toe aan een 'zakenkabinet''

23 juli 2012 - De aankomende tweede kamer verkiezingen zijn niet gemakkelijk voor de kiezer. Vandaag de dag doen er maar liefst 48 (nieuwe) politieke partijen mee.Vaak komen de nieuwe partijen niet genoeg naar voren, terwijl er wel behoefte aan is bij de kiezer.

Er zijn geen duidelijke standpunten of het gaat vaak om een partij die ingaat op één of enkele onderwerpen. Huidige politici bieden alleen tijdens de verkiezingen een luisterend oor. Maar is de verkiezingsperiode voorbij, dan worden standpunten aangepast/aangetast. Het is niet vreemd dat de kiezer geen vertrouwen meer heeft in de politiek. Dit maakt het stukken moeilijker voor de nieuwe politieke partijen om hun plannen kenbaar te maken. 

Veel verandering na de verkiezingen?
We zitten in een tijdperk van economisch crisis, waar veelal moeilijke besluiten niet genomen worden. Waar veranderingen vooruit worden geschoven, waar het steeds slechter gaat op de arbeidsmarkt en waar nog nooit zoveel faillissementen zijn geweest. 

'Bezuinigen in de vorm van meer belastingen niet de oplossing'
De nieuwe politieke partij Politiek Correct doet mee aan de aankomende Tweede Kamer verkiezingen. Nederland is een zeer ondernemend land. Het volstaat om een kabinet te vormen uit ondernemers, aldus de partij. Besluiten nemen in moeilijke tijden en zorgdragen dat de N.V. Nederland weer gaat (samen)werken. "Wij durven te stellen dat wij een politieke partij zijn die zich NIET richt op (kapot) bezuinigen, maar op rendement maken. Dat bereik je met duidelijke standpunten en oplossingen. Het wordt tijd dat de burger geld terug krijgt," aldus Frederic Marcillaud, lijsttrekker van Politiek Correct.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

lex van loenen

23-07-2012 10:12  |  

Helemaal mee eens dat er een zakenkabinet gevormd zou moeten worden !

Al dat politieke gekrakeel,blijkt niet te werken, wie de mooiste dingen beloofd gokt alleen op meer stemmen , wordt naderhand nauwelijks iets mee gedaan, concessies he....

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.