Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Jaarrekening Hulp App helpt jaarrekening beter begrijpen

5 juli 2012 - Snapt u uw jaarrekening? Niet of niet helemaal? Download dan de gratis ‘Jaarrekening Hulp App’. Hiermee kunnen jonge, startende ondernemers en ondernemers met wat minder financiële achtergrond, op een aansprekende manier hun jaarrekening beter leren begrijpen.

De Jaarrekening Hulp App van FACET is eenvoudig in het gebruik. Na het aanklikken van het startscherm wordt u gevraagd stapsgewijs een aantal balansposten uit de jaarrekening in te vullen, waarna terugkoppeling plaats vindt over de ingevoerde cijfers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een stoplichticoon: een groen licht betekent een positieve uitkomst en een rood licht betekent ‘oppassen!’. Ook krijgt u suggesties met verbetermogelijkheden. Alle termen en posten worden met behulp van pop-up-schermpjes in begrijpelijke taal uitgelegd. Dat maakt het, voor zover nodig, voor de gebruiker nog beter te begrijpen. 

Ondernemersvragen

In de app wordt ook antwoord gegeven op verschillende vragen zoals ‘Kan ik een BV worden?’ of ‘Hoeveel belasting moet ik betalen?’. Deze vragen worden vanuit vier verschillende invalshoeken belicht: algemeen, vanuit de bank, vanuit de fiscus en vanuit een collega-ondernemer/concurrent. De Jaarrekening Hulp App maakt ondernemers bewust van het feit dat de jaarrekening een uitstekend instrument is om te kijken waar een onderneming staat om op basis daarvan de toekomstige strategie te bepalen. 

Gratis downloaden
De Jaarrekening Hulp App is beschikbaar voor zowel iPhone als voor Android en is gratis verkrijgbaar via de App Store (iPhone), Google Play (Android) of via www.jaarrekeninghulp.nl.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.