Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB kiest steeds vaker voor online autolease

2 juli 2012 - Het aantal online bestellingen van leaseauto's is in het eerste half jaar van 2012 opnieuw gegroeid. Met name het MKB omarmt online autolease definitief als het meest kostenefficiënte alternatief. Dat blijkt uit cijfers van LeasePlan Direct.

Bij de aanbieder steeg het aantal online bestellingen in de eerste paar maanden van het jaar met bijna vijftien procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. 

Gemak en snelheid
Online leasing lijkt een gemeengoed te zijn geworden, vooral onder ondernemers. Al sinds 2010 ziet LeasePlan een stijgende lijn in het aantal aanvragen vanuit dit segment. Het MKB-aandeel steeg bij de leasemaatschappij in het eerste kwartaal van 2012 met bijna dertien procent ten opzichte van het jaar ervoor; een belangrijk deel van deze contracten wordt online afgesloten. Het zijn vooral voordelen als gemak, snelheid en scherpe prijzen die ondernemers over de streep trekken om online een leaseauto te bestellen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.