Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 juni 2012
 

Biesheuvel diep teleurgesteld over BTW verhoging

 
 

MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel is diep teleurgesteld dat het kabinet de verhoging van het BTW-tarief doorzet en ook niet bereid is om de maatregel die op 1 oktober moet ingaan drie maanden uit te stellen.

Hij noemt het een nekslag voor de detailhandel in deze barre economische tijden, met een consumentenvertrouwen dat een diepterecord heeft bereikt. Consumenten, noch ondernemers zitten hier op te wachten, aldus Biesheuvel. Hij ziet niet in waarom uitstel tot 1 januari 2013 niet mogelijk is. De MKB-voorzitter staat op de door het kabinet en de lentecoalitie beloofde compensatie.
Premier Rutte zei zaterdag op een congres van de VVD dat hij de zorgen van mensen over het bezuinigingspakket begrijpt. Daarbij verwees hij onder meer naar de verhoging van het hoge btw-tarief.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
E-rijden nog steeds beloond
Het aantal elektrische auto's neemt toe. Vorig jaar zijn er weer meer volledig elektrische auto's verkocht.
Fleet Management inzetten voor uw bedrijf: dit zijn de voordelen
Steeds vaker wordt er binnen bedrijven die te maken hebben met transportkosten en logistiek, gebruik gemaakt van Fleet management.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Welke hypotheek past bij de zzp'er?
Hoeveel hypotheek je als zzp’er kunt krijgen hangt af van een aantal zaken. De hoogte van je inkomen is natuurlijk van het grootste belang.
Financiele schade beperken als zzp'er: welke verzekeringen zijn belangrijk?
De financiele schade voor uiteenlopende risico's is te beperken met zzp verzekeringen.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken