Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
14 juni 2012
 

Houd gratis uw rittenadministratie online bij

 
 

Vind u het ook zo omslachtig? Uw uren-, ritten- en kilometeradministratie bijhouden? U bent niet de enige en daarom is er nu Ritten & Uren. Een nieuwe gratis website voor mkb'ers en zzp'ers om hun rittenadministratie, kilometerregistratie en urenregistratie effectief bij te houden.

Met deze webapplicatie is het eenvoudig om ritten vast te leggen door middel van adressen en/of kilometerstanden. Ook gewerkte uren kunnen eenvoudig geregistreerd worden. 

Voor en door ondernemers
Ritten & Uren ontstond voor en door ondernemers, vanuit de behoefte van enkele freelancers aan een praktische en simpele oplossing voor het bijhouden van hun administratie.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken