Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
14 juni 2012
 

Houd gratis uw rittenadministratie online bij

 
 

Vind u het ook zo omslachtig? Uw uren-, ritten- en kilometeradministratie bijhouden? U bent niet de enige en daarom is er nu Ritten & Uren. Een nieuwe gratis website voor mkb'ers en zzp'ers om hun rittenadministratie, kilometerregistratie en urenregistratie effectief bij te houden.

Met deze webapplicatie is het eenvoudig om ritten vast te leggen door middel van adressen en/of kilometerstanden. Ook gewerkte uren kunnen eenvoudig geregistreerd worden. 

Voor en door ondernemers
Ritten & Uren ontstond voor en door ondernemers, vanuit de behoefte van enkele freelancers aan een praktische en simpele oplossing voor het bijhouden van hun administratie.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken