Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Gratis inloopspreekuur gezond ondernemen

15 november 2010 - Op zaterdag 20 november is er een gezamenlijke gratis open dag voor noordelijke ondernemers, georganiseerd door Mendiena Boer en Koen Jurgens. Bezoekers gaan zelf ervaren hoe de eigen gezondheid een factor speelt bij hun bedrijfsvoering.

Dit gebeurt onder andere door een vitaliteitsscan en een leiderschapsprofiel. Voor de scan wordt gebruik gemaakt van de i-health analysemethode, die de actuele persoonlijke vitaliteit meet, plus de mogelijke verstoringen die tot een chronische kwaal kunnen leiden. Ook gaan zij een leiderschapsprofiel maken en krijgen zij inzicht in hun eigen groei en de ontwikkelingsmogelijkheden. Zowel als mens alsmede voor hun bedrijf. 

Netwerken
Uiteraard is er de mogelijk om te netwerken en kennis en ervaring met elkaar te delen op het gebied van business en health. Het inloopspreekuur duurt van 10.00 - 16.00 uur. Meer informatie vindt u hier.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.