Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
1 juni 2012
 

 
 

Vanaf nu kunnen alle ZZP’ers in Nederland stemmen op één van de zeven genomineerden voor de ZZP-BetuttelingsAward 2012. De genomineerde instanties of verenigingen hebben een slechte bijdrage geleverd aan de positieve beeldvorming rondom het ondernemerschap onder ZZP’ers aldus ZZP Netwerk Nederland.

"We moeten een tegengeluid laten horen," zegt Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland. "Wij herkennen ons niet in de problemen en knelpunten die landelijke ZZP-clubs benoemen. We zijn ondernemers. We kunnen veel zelf oplossen. We voelen ons in de maling genomen en, we worden continu betutteld. De ZZP-clubs beredeneren vanuit werknemerschap en niet vanuit ondernemerschap."
 
Betuttelings-award
De genomineerden zijn:
• PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers)
• DNV (De Nieuwe Vakbeweging)
• De Stichting ZZP-Nederland
• PVDA
• Alternatief voor Vakbond
• VZZP (Vereniging van ZZP’ers) 
• De media (journalisten) in Nederland 

Positieve geluiden
"Het liefst hadden wij een positieve Award willen uitreiken," vervolgt Helmers. "Maar positieve media-uitingen over ZZP’ers zijn als een speld in een hooiberg. Wij staan er als ZZP’er slecht op. Daar distantiëren we ons van. De redactie van onze site heeft in het afgelopen half jaar de media-uitingen van allerlei clubs en instanties onderzocht en we waren verbijsterd over wat er over ZZP’ers en het ondernemerschap werd gezegd. We hopen dat alle genomineerden hier een prikkel mee krijgen dat ze de belangenbehartiging van ondernemers serieus moeten nemen." 

Awarduitreiking
Op maandag 11 juni zal in Amsterdam – tijdens de ZZP-Ondernemerslunch – in café / restaurant Dauphiné – bekend worden gemaakt wie de winnaar is van de ZZP-BetuttelingsAward. ZZP’ers in Nederland kunnen stemmen tot en met zaterdagmiddag 9 juni via www.zzpnetwerknederland.nl.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken