Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 mei 2012
 

Subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven

 
 

Maar liefst 9.000 kleine bedrijven kunnen in 2012 gebruik maken van de subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij kunnen maximaal 1.000 euro subsidie krijgen om preventieve maatregelen te nemen tegen overvallen.

Het bedrag is verdeeld over een veiligheidsscan (300 euro) en de kosten van preventieve maatregelen die een zaak veiliger maken.

Keurmerk voor een veiliger winkelgebied
De ster geeft het aan: dit winkelgebied heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). In zo’n winkelcentrum kan een consument veilig winkelen, terwijl ook een winkelier zich er prettig voelt. Intensieve samenwerking tussen gemeente, politie, brandweer, huisbaas en winkeliersvereniging is vereist om de ster te behalen. Maar een KVO levert veel op: het aantal overvallen en diefstallen daalt drastisch. 

Interactieve test

Een overval is nooit te voorkomen, hoe goed u ook bent voorbereid. Hoe reageert u als er ineens een overvaller voor uw neus staat? In deze interactieve test leert u hoe om te gaan met uw emoties en de overvalknop, maar bijvoorbeeld ook hoe u spanningverlagend kunt werken.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken