Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven

23 mei 2012 - Maar liefst 9.000 kleine bedrijven kunnen in 2012 gebruik maken van de subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij kunnen maximaal 1.000 euro subsidie krijgen om preventieve maatregelen te nemen tegen overvallen.

Het bedrag is verdeeld over een veiligheidsscan (300 euro) en de kosten van preventieve maatregelen die een zaak veiliger maken.

Keurmerk voor een veiliger winkelgebied
De ster geeft het aan: dit winkelgebied heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). In zo’n winkelcentrum kan een consument veilig winkelen, terwijl ook een winkelier zich er prettig voelt. Intensieve samenwerking tussen gemeente, politie, brandweer, huisbaas en winkeliersvereniging is vereist om de ster te behalen. Maar een KVO levert veel op: het aantal overvallen en diefstallen daalt drastisch. 

Interactieve test

Een overval is nooit te voorkomen, hoe goed u ook bent voorbereid. Hoe reageert u als er ineens een overvaller voor uw neus staat? In deze interactieve test leert u hoe om te gaan met uw emoties en de overvalknop, maar bijvoorbeeld ook hoe u spanningverlagend kunt werken.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.