Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
18 mei 2012
 

 
 

Morgen vindt de officiële huldiging plaats van de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk als leukste winkelstraat van Nederland 2011.

De officiële huldiging vindt plaats om 14.00 uur en wordt verricht door Ruben Nicolai en Roeland Rengelink (Stadsdeelwethouder) op de brug (de Eenhoornsluis) tussen de Haarlemmerstraat en -dijk. Daaromheen vinden verschillende activiteiten plaats. 

Acties en muziek
De ondernemers van de Haarlemmerstraat & Haarlemmerdijk halen alles uit de kast om er een geweldige dag van te maken. Hiermee willen ze iedereen bedanken die op de hun straat gestemd heeft.  Van 11.00 uur tot 17.00 uur zijn er verspreid door de straat leuke acties, live muziek, cadeautjes te verkrijgen en worden er lekkere hapjes uitgedeeld. 

Favoriete winkelstraat
1 februari jl. won de Haarlemmerstraat & Haarlemmerdijk in Amsterdam de verkiezing van de Leukste Winkelstraat van Nederland 2011. Ruim 30.000 mensen stemden op hun favoriete winkelstraat. Dé grote prijs van het winkelend publiek wordt jaarlijks georganiseerd door NLstreets.
Op hoogte blijven van alle feestelijke activiteiten kan onder andere hier en hier.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken