Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 mei 2012
 

Keurmerk Kwaliteitsvakman, Pech in Huis en ZBo bundelen krachten

 
 

Betere service voor de consument: daarvoor bundelen het keurmerk Kwaliteitsvakman en Pech in Huis de krachten. Op zaterdag 12 mei wordt de samenwerking feestelijk beklonken. Dat gebeurt tijdens de ledendag van FNV Zelfstandigen Bouw, de derde partner in de samenwerking.

Pech in Huis stimuleert de 750 vaklieden die zij nu al heeft ingeschreven, om het keurmerk Kwaliteitsvakman te gaan voeren en lid te worden van FNV ZBo. Wie het keurmerk krijgt toegekend, komt bij Pech in Huis bovenaan op de website. Zo kan de consument voor werkzaamheden in en om het huis snel de beste vakman selecteren. De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman geeft daarvoor dit jaar een introductiekorting. Ook FNV ZBo biedt de zzp'ers van Pech in Huis dit jaar een gereduceerde contributie. 

Snelle en vakkundige hulp
Resultaat moet zijn dat de consument snel en vakkundig wordt geholpen. Een kapotte ruit, een afgebroken sleutel in de voordeur, een wc die plotseling overloopt: dat kan niet wachten. Daarvoor staat Pech in Huis 24 uur per dag, zeven dagen in de week ter beschikking. Maar ook voor het schilderen van het huis of het plaatsen van een dakkapel biedt Pech in Huis uitkomst en zijn de aangesloten vaklieden flexibel en snel inzetbaar.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken